Bine ai venit în comunitatea Reporting: Climate – academia de mediu pentru jurnaliștii din România, un program derulat de Asociația ECOTECA și GRF+.

Academia cuprinde 5 module tematice, în cadrul cărora vei aprofunda documentarea și relatarea subiectelor pe teme legate de mediu și sustenabilitate, alături de un grup restrâns de colegi, cu ghidaj din partea unor experți de mediu și jurnaliști cu experiență în această nișă. Detalii despre întregul program poți regăsi aici.

Te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a te înscrie la modulele academiei de mediu pentru jurnaliști Reporting: Climate. Participarea este gratuită, și poți opta pentru înscrierea la unul sau mai multe module pe parcursul proiectului.

Inscrierile s-au terminat! Multumim tuturor participantilor!

Protecția datelor: Prin completarea acestui formular, ești de acord ca organizatorii proiectului, Asociația ECOTECA și Graffiti Public Relations SRL (GRF+), să proceseze datele tale personale introduse în acest formular, în vederea înscrierii tale în proiectul Reporting: Climate, trimiterii de actualizări și informații cu privire la proiect și desfășurarea de sondaje de opinie.


Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus este voluntar, și poate fi revocat printr-o notificare către
către Asociația ECOTECA, pe adresa office@ecoteca.ro sau Graffiti Public Relations SRL (GRF+), pe adresa hello@grf.plus