Capitala Earth Hour 2013Pentru a participa in competitia Capitala Earth Hour 2013 (criteriul colectarii selective a deseurilor) si a raporta deseuri, fie in calitate de generator de deseuri fie in cea de colector, aveti urmatoarele optiuni:

1. daca ati inceput deja sa utilizati aplicatia de raportare – adica aveti deja un cont creat –  va rugam sa va autentificati aici.

2. daca doriti sa incepeti utilizarea aplicatiei de raportare, va rugam sa completati datele  Dumneavoastra aici.  Contul va fi operational cel tarziu in decursul zilei lucratoare urmatoarei celei in care ati furnizat informatiile necesare.

Prin intermediul contului Dumneavoastra veti putea plasa/primi comenzi de ridicare a deseurilor, veti putea tine evidenta acestora si veti avea acces in timp real la informatii privind cantitatile de deseuri operate si stadiul comenzilor initiate, in curs de derulare sau inchise. Contul de colector permite, de asemenea, administrarea stocurilor de deseuri , de la semnalarea lor in vederea ridicarii si pana la descarcarea lor din gestiune (in vederea reciclarii).

Pentru orice intrebari tehnice, va rugam sa ne contactati.