Am inceput. Din nou!

A mai trecut (rapid, ca intotdeauna…) inca o tura de sarbatori de iarna. Aceeasi rutina: mailuri si sms-suri cu urari, cateva colinde, iar mailuri si sms-uri, apoi un eveniment de o noapte (care de data asta a cazut in weekend ca sa nu se deosebeasca cu nimic de celelalte 52 de saptamani din 2011) si iata-ne, din nou, la un inceput de an. Pe care ni-l dorim mai bun. Tot ca intotdeauna…

Pai, atunci, hai sa-l facem mai bun! Fiecare acolo unde si cum poate (cum altfel?). Hai sa avem un an in care sa interzicem predicatele impersonale (“sa se faca” si “sa se dreaga”), in care sa ne respectam “new year resolutions” – ca “rezolutiile de anul nou” suna a sedinta de partid -, in care sa intelegem ca 1+1>2 si in care, la final, sa ne privim cu mandrie in oglinda. Iar restul….sunt detalii.

Si, asa cum mai spuneam – pardon, citam! – cu alta ocazie:

Decat sa injuri intunericul, mai bine aprinde o lumanare!

A, si pentru ca incepem un nou capitol, va invitam – respectuos – sa ne mai vizitati. Uneori o sa avem lucruri de zis aici, alteori de impartasit dileme dar, intotdeauna, vom fi civilizati si – cat ne pricepem – o sa incercam sa fim relevanti. Cu bine!