Printscreen website

Inscrie-ti proiectul “verde” in Gala Premiilor pentru Un Mediu Curat!

138-30_rrAu mai ramas 10 zile in care companiile, ONG-urile, şcolile şi alte instituţii publice din toată ţara îşi pot înscrie proiectele “verzi” in cea de-a VIII-a editie a concursului national de initiative de mediu.

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este o competitie cu traditie a Organizatiei ECOTIC, care urmareste promovarea cat mai multor initiative dedicate eco-educatiei si protectiei mediului in Romania.

Concursul are patru categorii, fiind invitate sa se inscrie companii, institutii de invatamant, institutii publice si ONG-uri ce au dezvoltat in anul precedent sau au inca in desfasurare proiecte dedicate mediului. Conditia esentiala este ca aceste proiecte sa fie intr-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate, chiar si intermediare.
Organizatiile inscrise pot castiga numeroase premii care constau in echipamente electrice si electronice.

Inscrierile se pot realiza online accesand link-ul urmator –http://www.premiilepentrumediucurat.ro/inregistreaza-proiect/

Formalitatile de inscriere in competitie sunt simple, constand in completarea unor campuri legate de descrierea proiectelor, respectiv atasarea unor fotografii/prezentari care sa confirme si sa sustină informatiile completate in formularul online.

Data limita de inscriere a proiectelor este 25 noiembrie 2016. Proiectele vor fi evaluate de un juriu de specialitate iar festivitatea de premiere a proiectelor va avea loc pe data de 9 decembrie la Hotel Intercontinental.

printscreen-website

Mai multe detalii gasiti pe aici.

Castigatorii editiei de anul trecut au fost:

Categoria ONG-uri : Asociația Greenitiative, Proiectul „Platforma Școli verzi – Advocacy, eco educație și susținere pentru școli sustenabile” – MOGOSOAIA

Categoria Instituții de Învățământ: Școala Gimnazială Nr. 1 Bistrița – ECOeficient – BISTRITA

Categoria Institutii publice: Agenția pentru Protecția Mediului Prahova – Proiect-concurs de educatie ecologica pentru elevii prahoveni „Gandeste Verde, gandeste curat!”

Categoria Companii: Procredit Bank SA, „Creditul Pro Eco

………………………………………………………………………………………………………………………………..
Despre ECOTIC:

ECOTIC_LogoECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 550 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 90.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate.

Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

I accept the Privacy Policy